Statisztika 2012-08-29

29 aug

Wow, nagyon nemzetközi lett ma a blog, több a külföldi megtekintés, mint a magyar. Meglepő. Örülök neki. 🙂

Begyűjtöttem az első dél-korai megtekintést is. Halkan megsúgom, hogy a dolog nem volt véletlen, ugyanis elküldtem Aquának a linket. (Aqua egy dél-koreai Uhm Tae Woong rajongó, aki sokat segített nekem filmekkel és fordításokkal kapcsolatban, tagja a dél-koreai DC Inside UTW fórumának. Ha rákattintotok erre a linkre, most pár új Indian reklámfotó látható ott. Felettébb jók.)

Erről jut eszembe, hogy aki Uhm Tae Woong miatt jár errefelé, annak javaslom a port.hu oldal megtekintését. Jó pár napig el lehet rajta szórakozni és azt hiszem, az összes létező fényképet összeszedtük ott róla. Bár jelenleg már nem nagyon aktív a fórum, de a közel 1400 oldal terjedelmű infóáradat egy jó ideig leköti az esetlegesen arra tévedő rajongó energiáit, az tuti.

Most már csak egy tajvani megtekintést kellene begyűjtenem és felhőtlen lenne a boldogságom. (Megjegyzem, rajta vagyok az ügyön.)

[Szerk: Idő közben már sikerült. Több tajvani megtekintés is volt. Ráadásul még Ashin weibo oldaláról is. Hogy az hogy lehetséges, azt nem tudom, de örülök neki. :-)]

Szívesen látok Minden Erre Járót.

Dabdi

Hozzászólás