A Három bolond videoklip eltűnésének oka, Magic Power és flumpool

12 jan

Három az egyben híradás következik.

Kiderült, hová tűnt a B’in Music oldaláról a Három bolond hivatalos videoklipje. Bizony, bizony 15 évnyi tapasztalattal a Mayday még képes olyan hibát elkövetni, hogy nem kért hivatalos engedélyt az egyetemtől, ahol forgatták a klip egy részét. Illetve a diákok kaptak engedélyt a forgatásra, csak a vezetőség nem tudott róla, hogy Mayday videoklip lesz belőle. Így kénytelenek újra forgatni. Addig is levették a klipet. (Már késő. A magyar verzió már elkészült.) Meglátjuk, milyen lesz az új. Lehet, hogy Vandira vár majd egy kis plusz munka. 🙂

Még decemberben jelent meg a Magic Power Titok c. videoklipje. A videóban közreműködik Ashin és ő írta a dalszöveget. A dal a Switch 富春山居图 c. jövendő mozifilm betétdala. A filmet Huang Gongwang Dwelling in the Fuchun Mountains c. festménye ihlette. A videoklipben a srácok is a képet igyekeznek megszerezni maguknak. Fura mód nekem egyre jobban tetszik ez a szám.

Magic Power Titok

A harmadik hír egy japán pop-rock bandával, a flumpoollal kapcsolatos. 2011-ben a Super Slippa rockfesztiválon találkoztak össze a Maydayjel. Ennek eredményeként a flumpool lemeze megjelenik Tajvanon is a B’in Music segítségével, ezen az OAOA-nek lesz egy japán verziója és rajta lesz a flumpool azon dala, amihez Ashin írt mandarin szöveget. Utóbbihoz el is készült a klip, ami lenyűgöző képi hatású. Itt látható HD-ben:

flumpool

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: