Tajvani filmek és sorozatok

Kész saját feliratok

Mayday – Nowhere (2013)

Touch of the Light (2012)

Jump Ashin! (2011)

Love of May (2004)

New Perfect Two (2012)

Eternal Summer (2006)

3DNA (2011)

TAJVANI FILMEK

amit láttam és tetszett:

2015.04.06 Ma tovább bővül a lista.

When a Wolf Falls in Love with a Sheep (2012)

Ne várjon tőle senki világmegváltást, de nagyon aranyos, olyan nagyon tajvani (bár nem tudom megfogalmazni, hogy ezalatt mit is értek, de mindig átjön valami egyedi életérzés a tajvani filmekből). Már többször látószögembe került az asiatorrenten, de a címe mindig visszariasztott: Amikor egy farkas beleszeret egy bárányba… De most valaki ajánlotta, így megnéztem, és én is csak ajánlani tudom, mert nagyon aranyos és kedves történet. A cím pedig ne riasszon el senkit! Ugyanis a bárány és a farkas is csak rajzokon jelenik meg, méghozzá rendhagyó, folytatásos képregény formájában.

Silent Code (2012)

asiatorrents égetett kínai-angol felirattal

filmismertető

Számomra csak az utolsó 5 perc volt nagyon szirupos, a többi nagyon is megállta a helyét. Szerintem nagyon jól bemutatja az internetező-fórumozó világot. Lehet, hogy megérne egy magyar feliratot is.

Starry, Starry Sky (2011)

asiatorrents

filmismertető Szilvavirág oldalán, magyar felirat az ázsiafilmen

Tea Fight (2008)

asiatorrents

a New Perfic Two főszereplőjével Vic Chou-val. Érdekes volt. Jó lenne hozzá magyar felirat, mert elég sok dolgot nem értettem. A tea Ázsiaban igen komoly jelentéssel bír.

Summers Tail (2007)

asiatorrents

Braynt Chang szereplésével (az Eternal Summer főszereplője) – ha egyszer nagyon ráérek majd, lehet, hogy lefordítom

Buddha Mountain (2010)

asiatorrents

Chen Bolin szereplésével. Érdekes és melankolikus.

Taipei Exchanges (2010)

asiatorrents

Felettébb különleges hangulatú kis film. Két lánytestvér közösen nyit egy kávézót Tajpejben. A megnyitó bulira a “barátok” mindenféle haszontalan holmit visznek, amiből aztán különleges cserebere indul a kávézóban. A hugica szerepében Lin Chenxi, a Jump Ashin! c. film titokzatos diszpécser lánya és a Mayday  Hirtelen hiányzol és a Nem akarom, hogy egyedül légy c. dalaihoz készült videoklip főszereplője.

Hear Me (2009)

asiatorrents

TAJVANI SOROZATOK

Ami nagyon tetszett, az az In Time With You c. sorozat.  A főszereplők Chen Bolin, aki a Love of May-ben is játszott és Ariel Lin, aki a Lanling hercegében is (és sok egyébben) szerepel.

Egy hozzászólás to “Tajvani filmek és sorozatok”

  1. di 7 2014-12-20 - 4:38 du. #

    sziaztok a segétségeteket kérném a Lan Ling Wang szertném meg kérdezni holehet letölteni a http://doramax264.com mér néztem és csuszik a felirat tudna valaki segiteni köszönöm

Hozzászólás